Hoe wij investeren

Sommigen noemen het ouderwets, anderen authentiek. Wij noemen het aandacht: enerzijds voor de bedrijven waarin we investeren en de mensen achter die bedrijven, anderzijds voor onze cliënten. Alles werkt beter als je elkaar kent en vertrouwt.

Onze fondsen

Aandacht voor vertrouwen
Aandacht voor geduld
Aandacht voor stabiliteit
Aandacht voor gedeelde belangen
  • Juno Continuation Fund

    Onze selectie van middelgrote Europese beursgenoteerde (familie)bedrijven, gestart op 1 februari 2020.

    Ga naar Juno Continuation Fund
  • Juno Selection Fund

    Onze selectie van kleinere en middelgrote Europese beursgenoteerde bedrijven, gestart op 11 januari 2008.

    Ga naar Juno Selection Fund
Lees meer over managed accounts

Compliance

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft ons een vergunning verleend om op te treden als beheerder van een beleggingsinstelling in financiële instrumenten in de zin van artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht. Hiervoor zijn Juno Investment Partners, de beleidsbepalers en de bewaarder uitvoerig getoetst op onder meer geschiktheid, betrouwbaarheid en integere bedrijfsuitoefening. Bekijk alle vergunninghoudende AIFM’s op de website van de AFM.

Duurzaamheid

We investeren uitsluitend in ondernemingen met een stabiele winstgroei, nu en in de toekomst. Dan kom je vanzelf uit bij bedrijven die de aarde niet uitputten of vervuilen, want dat is op termijn geen succesvolle strategie. We leggen u graag uit hoe de ondernemingen waarin we investeren bijdragen aan een betere wereld.

Kom langs

Onze participanten zijn altijd welkom, een afspraak is niet nodig. Nog geen participant en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We vertellen u graag meer.

Onze contactgegevens