Partners

HomeOver onsPartners

Juno Investment Partners werkt samen met een aantal professionele dienstverleners. Deze partijen hebben wij gekozen om hun specifieke deskundigheid en ruime ervaring op hun vakgebieden.

Bewaarbank / Custody & Fund Administration

State Street Bank & Trust, opgericht in 1972 in Boston, is wereldwijd actief en is intussen een van de allergrootste bewaarbanken in de wereld geworden. Juno werkt met State Street samen voor het bewaren van de posities van onze klanten, alsook de financiële administratie en performancemetingen die daarmee gemoeid zijn.

Stichtingsbestuur

De belangen van de participanten worden beheerd door Capital Support Group. Deze onafhankelijke dienstverlener vindt haar oorsprong in 1899 en heeft een vergunning van de Nederlandsche Bank in het kader van de Wet Toezicht Trustkantoren en een uitgebreide compliance & risk functie.

Participantenadministratie

Bolder Group (voorheen Circle Partners), een internationale, onafhankelijke dienstverlener, voert de administratie van het participantenregister.

Juridisch Adviseur

Van de Kamp & Co. is als externe adviseur aan Juno verbonden en werkt met hen samen op het gebied van juridische compliance en regelgeving, AFM vergunning en advisering omtrent de Juno fondsen en managed accounts.

Accountants en Fiscaal Adviseurs

Juno Investment Partners staat onder toezicht van de AFM in het kader van haar vergunning om op te treden als beheerder van een beleggingsinstelling in financiële instrumenten in de zin van artikel 1:1 Wft. Juno wordt door Rubicon Accountants & Belastingadviseurs geadviseerd en gecontroleerd. Het jaarverslag en de jaarrekening van het Juno Selection Fund en het Juno Continuation Fund worden jaarlijks door EY Accountants LLP (voorheen Ernst & Young) gecontroleerd.